Ознака: ПСД „Бистра“ Кичево

Трет меморијал Сашо Божиноски утре организира ПСД „Бистра“ Кичево

Планинарско-спелеолошкото друштво „Бистра“ од Кичево, утре по трет пат го организира меморијалот во чест на еден од возобновувачите на планинарењето на овие простори и...