Ознака: Прва сет-топка

Прва сет-топка за Македонија во ОН и… аут!

На 78-та сесија на Генералното собрание на ОН во Њујорк сме застапени на највисоко можно државно ниво, со двојни сили, откако прво таму отпатува...