Ознака: ПРОПАГАНДАТА

Отпорот за одбрана на македонскиот идентитет е автентично македонски

Обидите за ставање на автентичниот македонски отпор за негово национално обезличување во контекст на геополитичките игри, влијанија и спротивставености, како и тезите за наводно...