Ознака: предлог – иницијативата за уставни измени

Ковачевски: Од понеделник Владата ќе ја разгледува иницијативата за уставни измени,...

Премиерот Димитар Ковачевски денеска изјави дека од понеделник Владата ќе ја разгледува предлог - иницијативата за уставни измени изработена од страна на работната група....