Ознака: Предлог иницијативата за измена на Уставот

ВМРО-ДПМНЕ: Мицкоски прифаќа лидерска средба, но бара да се разговара и...

Кога станува збор за националните и државни интереси, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е подготвен да разговара во било кое време, но бара да...

Работната група ја усвои Предлог иницијативата за измена на Уставот

Работната група ја усвои Предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот со насоки за изменување и дополнување на Уставот на Македонија. Предлогот ќе...