Ознака: поскапа

Над 300.000 денари казна за четири фирми кои продавале леб по...

Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) казни три фирми од Скопје и една Куманово поради продажба на леб по цена поскапа од 33 денари. Александра Котели од...