Ознака: овошје – зеленчук

Инспекција на Кванташки пазар, повеќе од 30 инспектори контролираат увозници на...

На Кванташки пазар Скопје во тек се инспекциски надзори на увозници на овошје и зеленчук, како и на сите трговци на лице место. На...

Се очекува одлука од Владата за корекција на замрзнатите цени кај...

Владата денеска треба да донесе одлука со која ќе се ревидираат дел од замрзнатите цени на овошјето и зелечнукот. Како што најави министерот за...