Ознака: отрезнувачка изјава

Источниот сосед ќе биде, но засега е далеку од „нормална и...

Кирил Петков со отрезнувачка изјава за граѓаните на Бугарија Во амбиент на разгорени политички превирања во Бугарија, за чиј развој на настаните секако е заинтересирана...