Ознака: отпишани

Поради преселба во странство: Последните две учебни години од училиште во...

Ве текот на оваа и на претходната учебна година од кумановските основни училишта се отпишале 319 ученици поради преселба во странство, а тоа, поради...

Антимакедонци – отпишани дома и однадвор

Да се биде прагматичен државник, стратег и визионер, понекогаш значи да се оди и против ветрот. Но никогаш, ама баш никогаш не смее да...