Ознака: „Огнен пој“

Промоција на „Огнен пој“ од Перица Сарџоски

Промоција на стихозбирката „Огнен пој“ од Перица Сарџоски ќе се одржи денеска, од 19 часот, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“. Промоторка е Елена Пренџова, а...