Ознака: обезбедување ел.енергија

ЕСМ паралелно обезбедува електрична енергија во криза и инвестира во обновливи...

Европската енергетска криза ги остежнува активностите од зеленото сценарио, и во Европа и кај нас, изјави генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, на...