Ознака: Неактивноста

Неактивноста причина за 10.000 смртни случаи годишно во Европа

Многу луѓе што живеат во Европа не вежбаат доволно што доведува до повеќе од 10.000 предвремени смртни случаи годишно, објави Организацијата за економска соработка...