Ознака: Мравкини

Мравкини избори

Од творештвото за деца на писателката Сузана Мицева Среде поле мравки чети минат сложно одат на трибина. Ќе гласаат ова лето кој ќе им биде кметот. Сѐ течеше мирно, бавно, до...