Ознака: млади поети

Повик за учество на млади поети на „Скопје си ти“

Во периодот од 21 до 24 март годинава, „Скопје сити мол“ заедно со фондацијата „Ацо Шопов поезија“, Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ ‒ Скопје, Сојузот...

Повик за учество на млади поети

„Скопскиот поетски фестивал“ (СПФ), чие трето издание ќе се одржи во периодот од 24 до 28 септември, и годинава го организира преднастанот „Отскочна даска“...