Ознака: „Милосрден ангел“

Церемонии, протести и сочувство – 24 години од НАТО-бомбардирањето на СР...

Пред 24 години на денешен ден започнаа воздушните напади на НАТО врз тогашна Сојузна Република Југославија (Србија и Црна Гора). За време на 78-те...