Ознака: Милена Тасевска

Прилепски Мечкар на Милена Тасевска – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Прилепски Мечкар на авторката Милена Тасевска е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. Утре ќе биде отпечатена на цела страница во...