Ознака: Михаил Гаџовски

Рефлексија на Михаил Гаџовски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Рефлексија на авторот Михаил Гаџовски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. - Дождлива ноќ во Битола - вели авторот, кој додава...