Ознака: мелничари

Може да се очекуваат стабилни цени на лебот и на брашното...

Граѓаните во 2023 година може да очекуваат стабилни цени на брашното и лебот, велат мелничарите. Тоа, нагласуваат, е последица, пред се, од донесувањето на...

Зголемувањето на цените на струјата и пченицата ги поскапува лебот, брашното...

Според мелничарите До крајот на ноември цената на лебот, брашното и печивата ќе се зголеми за најмалку 10 проценти, најавуваат мелничарите. Причини за поскапувањето, велат,...