Ознака: меѓусоседските

Цеца, Лепа Брена и меѓусоседските односи

(Заедничките работни групи меѓу заблудите и реалноста) Не сум сосема сигурен за да тврдам, но се настојува сега, на почетокот на 21 век, овде на...