Ознака: меѓународниот фестивал

Радоста на пишувањето и читањето

Ден посветен на детското творештво на меѓународниот фестивал „Книжевен круг“ На 4 јуни, во рамките на меѓународниот фестивал „Книжевен круг“, во големата сала на Општина...