Ознака: меѓународни судови

Долги и скапи судски постапки пред меѓународните судови и одлевање на...

Деновиве се „појави“ уште еден начин на нерационално празнење на државниот буџет, а за кој никој не посветува доволно внимание, заради некакви „виши“ интереси(?!)....