Ознака: масла

Стакла, моторни масла и искршена пластика како улична „постинцидентна стилистика“

Пластики, стакло, истечено масло од возила, лични работи, па понекогаш дури и крв, се само некои од остатоците што сведочат за немили настани, односно...