Ознака: МАРАТОНСКО

Поп Ацев примен во меѓународната „Куќа на славните“

МАРАТОНСКО ПЛИВАЊЕ Македонскиот пливачки маратонец на отворени води, Евгениј Поп Ацев, стана дел од меѓународната „Куќа на славните“ во маратонско пливање (ИМСХОФ), како почесен пливач...

Евгениј Поп Ацев во Куќата на славните

Најголема чест и привилегија е да се биде во Куќата на славните за маратонско пливање, во друштво на најголемите имиња во историјата на светското...