Ознака: македонофобично

Секое негирање на постоењето просторен и временски континуитет на македонскиот народ...

Да се оспоруваат македонските дијалекти и македонското малцинство надвор од границите на македонската современа држава е нелегитимен чин, опасна позиција која ќе ѝ нанесе...