Ознака: леко

И да студи и да вее, тоа за Леко Брдароски ...

Моја најголема желба е да победувам, да освојувам пехари, медали, дипломи и овие радости да ги споделувам со своите клупски другари и другарки, вели...

Велика Британија го одобри лекот на „Фајзер“ против коронавирус

Велика Британија го одобри лекот на компанијата „Фајзер“ за ковид-19, за пациенти на возраст над 18 години кои имаат блага инфекција или кои се...