Ознака: лаптоп

„Асер свифт еџ“ е најлесниот 16-инчен ОЛЕД-лаптоп во светот

Тајванската технолошка компанија „Асер“ претстави нов лесен лаптоп, дизајниран за професионалци во движење во време кога сѐ повеќе луѓе имаат избор да работат од...

Лесни начини за ладење на вашиот лаптоп

Техно Погрешната употреба и неодржувањето на вашиот лаптоп може да предизвикаат прегревање, особено при екстремна топлина. Последиците од ова може да бидат влошување на неговото...