Ознака: квалитетна врска

Вежбањето и квалитетните врски – тајни за добро здравје на повозрасните

Резултатите од новите истражувања откриваат дека силните социјални контакти и физичката активност на поединецот во средната возраст, може да помогнат во спречување на долгорочни...