Ознака: ковид варијанта

Новата варијанта на ковид „кракен“ не е ризик за повеќето луѓе,...

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ECDC) објави дека најновата подваријанта на коронавирусот кој брзо се шири не е голем ризик за...