Ознака: комисија за историски имиња

Комисијата ќе решава за „Цар Борис Трети“ по бришењето на „Ванчо...

Комисијата за употреба на историските имиња денеска треба да одржи седница и да изготви извештај во врска со бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“, по...