Ознака: Книжевен круг

Радоста на пишувањето и читањето

Ден посветен на детското творештво на меѓународниот фестивал „Книжевен круг“ На 4 јуни, во рамките на меѓународниот фестивал „Книжевен круг“, во големата сала на Општина...

Награди, книжевни средби и поетски читања на фестивалот „Книжевен круг“

Во тек е меѓународниот фестивал „Книжевен круг“, во организација на Институтот за наука, алтернатива, култура и уметност „Инаку“ од Скопје, на кој се очекува...