Ознака: „Класичен меѓународен фестивал Струмица 2023“

Ансамблот „Мелизма“ настапува на „Класичен меѓународен фестивал Струмица 2023“

Концертот на вокалниот ансамбл „Мелизма“ од Скопје вечерва (3 јуни) во 20 часот, во црквата „Св. петнаесет тивериополски великомаченици“ како дел од програмата на второто...

Со дуото „Селена“ отворен „Класичниот меѓународен фестивал Струмица 2023“

Второто издание од фестивалот на класична музика „Класичен меѓународен фестивал Струмица 2023“, на кој најголемиот дел од програмата ќе биде посветен на камерната музика,...