Ознака: кибернапад

Се нормализира ситуацијата на албанските гранични премини, кибернападот не направил исчезнување...

По кибернападот на TIMS системот на албанските гранични премини, ноќта во петокот, тој пополека се враќа во нормала. На повеќето гранични премини тој е вратен...

„Евровизија“ се одбранила од кибернапади на групата „Клиент“ за време на...

Италијанската полиција денеска соопшти дека спречила кибернапади врз „Евровизија“. – Специјалните единици на Министерството за внатрешни работи за борба против компјутерскиот криминал, во соработка со...