Ознака: Кери Бредшо

Нова сезона од новата серија со Кери Бредшо

Се ближи втората сезона на серијата „Енд џаст лајк дет“ и откако донекаде закрепнавме од шокот и смртта на главниот лик, дознаваме како неговиот...