Ознака: Ивица Клењоски

Трчање на кеј, фитнес или фудбал со другарите – прво преглед,...

Физичката активност и рекреативното спортување се одлични за организмот. Но, пред да почнете или да ја зголемите физичката активност, треба да направите лекарски преглед...