Ознака: Иван Ѓоргиевски

Вечниот Охрид на Иван Ѓоргиевски – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Вечниот Охрид на Иван Ѓоргиевски е изборот на „Нова Македонија“ за фотографија на оваа недела. - Оваа фотографија се случи сосема случајно, додека одев...