Ознака: исламски совет

Исламскиот совет на Британија и премиерот Џонсон го осудија нападот врз...

Исламскиот совет на Велика Британија го осуди нападот врз писателот Салман Ружди, кој денеска беше избоден со нож во вратот во американската сојузна држава...