Ознака: Илија Ацески

Лет во место на Илија Ацески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Фотографијата Лет во место на Илија Ацески на авторот Илија Ацески е овонеделниот избор на „Нова Македонија“ за фотографија на неделата. -Колибри пеперутка, ги користи...