Ознака: Игор Атанасоски – Харе

Игор-Харе за Тоше: Имаше почит кон постарите, сочувство кон послабите и...

Игор Атанасоски – Харе, музичар и композитор Игор Атанасоски – Харе, познатиот македонски музичар, композитор и текстописец, беше дел од бендовите што го придружуваа Тоше...