Ознака: Хил

Хил ги демантира тврдењата дека Западот поттикнува „Мајдан“ во Србија

Амбасадорот на САД во Белград, Кристофер Хил, ги смета за „смешни“ тврдењата на руските претставници дека Западот поттикнува „обоена револуција“ или „Мајдан“ во Србија...

Го поддржуваме „Отворен Балкан“, но во регионот сè уште постои недоверба,...

Американскиот амбасадор во Белград, Кристофер Хил, изјави дека земјите од балканскиот регион мора да имаат модели на соработка, истакнувајќи дека проектот „Отворен Балкан“ е...

Прашањето за регистерските таблички на Косово треба да се одложи за...

Прашањето за регистарските таблички во Косово треба да се одложи за една година и да се посвети внимание на решавање на клучните прашања, порача...