Ознака: Гоце фест

Фестивалот на родољубиви песни „Гоце фест 2024“ ќе се одржи на...

Дирекцијата на фестивалот на новосоздадени патриотски и родољубиви песни „Гоце фест“ деновиве ја откри програмата за своето 35. издание, кое ќе се одржи на...