Ознака: Глобална експанзија

Глобална експанзија на сушно земјиште во светот

Климатски проекции на кинеските научници до 2100 година Подготвил: Mарјан Велевски Сушните подрачја во светот би можеле да се зголемат од сегашните 4,1 отсто на 10,6...