Ознака: Ѓорѓи Мешков

Промовирана книгата раскази „Беше еднаш во Ваташа“ од Ѓорѓи Мешков

По само година и неколку месеци додека сеуште не се оладени импресиите од неговата прва книга „Отуѓување“, авторот Ѓорѓи Мешков ги сподели своите собрани...