Ознака: генијален

Со спиење до генијален ум

Спиењето има многу позитивни ефекти врз нашите ментални способности, креативност и здравје. Тоа е неопходна функција што им овозможува на нашето тело и ум...

„Кафетинот“ е генијален изум на фармацевтот Ангел Симов од...

Пронаоѓачот на витаминот Ц, Алберт Сент Џорџ, бил роден во Војводина, истражувањето на двајцата нобеловци од Хрватска, Лавослав Ружичка и Владимир Прелог, го отворило...