Ознака: фестивал за деца

Во Прилеп започна четвртиот фестивал за деца „Силјан Штркот“

Со изведбата на претставата за деца „Тоби “ на Театарот за деца и младинци Скопје, денеска во Прилеп, започна четвртиот фестивал за деца „Силјан Штркот“....