Ознака: фест

Јосифовски и Хусеинефендиќ во дует на „Охрид фест“

Дека музиката ги спојува луѓето доказ е соработката на двајца млади пејачи од Македонија и од Босна и Херцеговина што ќе настапат на годинешниот...