Ознака: Факултетот за туризам и бизнис логистика

Седма Меѓународна научна конференција на Факултет за туризам и бизнис логистика

Факултетот за туризам и бизнис логистика при Универзитет „Гоце Делчев“ Штип, на 17 мај ја одржа седмата по ред Меѓународна научна конференција „Предизвизците во...