Ознака: Европската заедница

Второобвинетиот Гочев призна дека вршел измама во случајот со „злоупотреба на...

Второобвинетиот Александар Гочев кој се товари за кривично дело „измама“ во случајот со „злоупотреба на службена положба и овластување“ и „измама“ на штета на...