Ознака: Елизабета Петковска

ФОТОГАЛЕРИЈА – Долг аплауз за Бети Петковска, Дауновиот синдром не беше...

Со плетење се занимавам 40 години. Уживам во тоа, ме прави среќна и многу ме радува што ви се допаѓа мојата работа, вели Бети,...