Ознака: електронски идентитет

Секој во државата ќе добие електронски идентитет, објавија од Владата

На денешната 121. седница Владата ја разгледа и усвои информацијата од Министерството за внатрешни работи, за потребата од изработување план за воспоставување национален електронски...