Ознака: дресурно јавање

Утре втор јунски турнир и дресурно јавање

КОЊИЧКИ СПОРТ Според план-календарот на Федерацијата за коњички спорт на Македонија, а во организација на клубот Анималс од Скопје, утре (од 11 часот), во скопската...